Locale Altele
Vineri, 17 Mai 2024
Vin, 17 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mai bine tăcea! Viceprimărița Sătmarului e supărată pe presa ”onlaine”, șeful ei o sfătuiește să șadă blând
Florin Răchitan  - Vineri, 27 Septembrie 2019

Foarte ”nedumerită” de ce i se întâmplă de când s-a aflat că fiul ei a fost pus pe o listă cu cei care au prioritate la obținerea unui apartament ANL după ce a fost angajat la o societate subordonată Primăriei Satu Mare, viceprimărița Doina Feher a ieșit cu o replică pe Facebook, pe care mai bine n-o scria!

Profesoară fiind, începe cu o uriașă virgulă între subiect și predicat, acuzând presa ”onlaine” (în forma scrisă de domnia sa) că are ceva cu ea și că, de fapt, este victima unui adversar politic, fără să dea însă vreun nume.

Apoi, fiindcă pozele frumoase cu machete 3D despre parcări etajate și pasaje suprarealiste pentru pietoni le prezintă de obicei primarul, ea bagă dumele cu ”investițiile în școli, grădinițe și locuințe sociale” (adică termopane) ca fiind realizări deosebite ale mandatului pe care sunt pe cale să-l încheie, dar lumea rea nu știe să apreciază.

Mai bagă și o formulă asociată, de obicei, premierului Viorica Dăncilă: ”orice om de care se încadrează cerințelor ANL”. Iar la final bagă și o amenințare voalată la adresa presei care și-a permis să ia poze de pe Facebook și să le posteze ”cu minciuni și titluri tendențioase”, concluzionând că nu știe dacă ”e tocmai legal”. Abia așteptăm să-i dovedim ce e legal și ce nu ;))

Încă nu se uscase cerneala pe postarea pe Facebook a doamnei viceprimar, că șeful ei politic și coleg în conducerea Primăriei, însuși președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, ne trimite un comunicat de presă în care ne anunță că i-a pus în vedere să își retragă fiul de pe lista de priorități pentru obținerea unei locuințe ANL. Noa, înseamnă că ceva nu-i în regulă, totuși :)))))

El a anunțat, de asemenea, că la ședința Biroului Județean al PNL Satu Mare de săptămâna viitoare va discuta cazul acesta împreună cu colegii din partid și vor conveni împreună ce măsuri se impun în această situație.

”Nu dorim în niciun caz să planeze asupra PNL Satu Mare suspiciuni sau acuzații de trafic de influență, nepotism sau corupție... Vreau să-i asigur pe cetățenii municipiului Satu Mare că niciodată PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență (locuințe, angajări pe pile) și ne vom delimita și vom sancționa public asemenea derapaje ale oricui” – zice viceprimarul.

Bine, dacă am scoate listele cu cei care au primit în ultimii ani locuințe ANL sau ”locuințe sociale” în Satu Mare și dacă ”spaima corupților” DNA s-ar ocupa și de chestii de-astea concrete, fără comandă politică, atunci jumătate din Palatul Administrativ, Apaserv și Transurban ar umple holurile Tribunalului, dar asta-i altă poveste.

Tags: replica  anl  doina feher  
3690 vizite
Distribuie pe
Darius Filip
De doamna Cici de la PSD? Nimic ?
2019-09-28 18:06:15